суббота, 28 ноября 2015 г.

Як вибрати скалер?

 На сьогодні скалер вважається незамінним приладом в стоматологічному кабінеті. Він зрошує порожнину рота і сприяє зняттю зубного каменю. Ці пристрої знайшли своє застосування в багатьох видах лікарської діяльності і стоматологічних кабінетах також. Практично жодна стоматологічна процедура не може обійтися без використання скалера. Він працює завдяки сучасним ультразвуковим технологій і може інтегруватися з різним видом обладнання.
Вирішивши скалер купити, необхідно знати, що слід врахувати при виборі.
Що слід врахувати при виборі скалера?
Перш за все, необхідно визначитися з тим, якого виду приладу віддати перевагу: повітряному або п'єзоелектричному. Повітряні скалери відрізняються порівняно меншою потужністю, простотою монтажу і невисокою вартістю. П'єзоелектричні прилади діляться на кілька типів:
Ті, які вбудовуються в стоматологічну установку. У комплект входить наконечник скалера зі спеціальним шлангом, трубка, призначена для подачі води, а також електричний блок. Такі прилади мають набагато більшою потужністю в порівнянні з повітряними.
Підключаються до джерела води. Скейлери підключаються до спеціальної гнучкій системі, яка підводить воду до установки. Можна регулювати гучність таких апаратів. Вони мають більше функцій, ніж вбудовуються прилади, наприклад, звукові попереджувальні сигнали або систему, яка автоматично налаштовує потрібну частоту.
Автономні. У цих пристроїв є резервуар для води або лікарських розчинів. Прилади працюють як автономні системи. Їх можна з легкістю переносити з одного кабінету інший. Шлаги відрізняються міцністю і можуть швидко від'єднуватися від решти компонентів, завдяки чому їх можна швидко обробити і промити.

Беручи до уваги особливості різних видів скалером, ви напевно зможете вибрати найбільш підходящий варіант. Бажаємо успіхів!

Комментариев нет:

Отправить комментарий