суббота, 28 ноября 2015 г.

Як вибрати апекслокатор?


На сьогоднішній день ринок стоматологічного обладнання настільки великий, що часом дійсно складно зорієнтуватися в пропонованому товарі. Тому вибір устаткування ставати ще більш відповідальним завданням, адже від цього залежить якість роботи стоматолога.
Апекслокатор - це електронний прилад, що дозволяє визначати значення апікального звуження і, відповідно, дізнаватися довжину кореневого каналу зуба.
Апекслокатори сьогодні
В даний час десяток як вітчизняних, так і зарубіжних виробників апекслокаторов на ринку стомат. обладнання борються за своїх покупців, удосконалюючи технології і прагнучи до максимально точним показниками. З кожним днем ​​Апекслокатори стають дедалі потужнішими, точніше і простіше у використанні. Тому при виборі даного пристрою краще зупинитися на останніх моделях.
Специфіка роботи апекслокаторов
Більшість апекслокаторов влаштовані так, що можуть працювати в будь-яких середовищах, будь то слина, вода, лікарські засоби. Звичайно, жоден апекслокатор не працюватиме в гіпохлорит. Однак всі мають автоблокування нуля і звукові оповіщення для зручності користувача.
Ціна апекслокатора
Ціна апекслокаторов може коливатися в залежності від моделі і тих функцій, якими він оснащений. Можлива націнка через популярності фірми.
Технологія роботи апекслокатора
Всі Апекслокатори працюють по одному і тому ж принципу. Щоб виміряти канал вам необхідно затиснути ендоіглу або файл спеціальним затиском, а на губу вашого пацієнта опустити контрелектрод. Далі необхідно стежити за показниками.
Особливості апекслокаторов
Але не можна не відзначити, що жоден апекслокатор на сьогоднішній день не здатний видати 100% точності. Максимум - 99.9%.

Це основні моменти, на які слід звернути увагу при виборі апекслокатора. Вдалих придбань!

Комментариев нет:

Отправить комментарий