воскресенье, 15 ноября 2015 г.

Стоматологічні послуги завжди потрібні людям. Незважаючи на те, що стоматологічних кабінети відкриваються дуже часто в різних районах наших міст.Але клієнтів хватае для всіх стоматологів.
Більшість людей віддае перевагу  приватним стоматологічним кабінетам. Капіталовкладення в стоматологічний бізнес  вважаються найбільш перспективними.
      Найбільш важливий етап це відкриття і розкрутка кабінета. Саме на цьому етапі допускаеться найбільше помилок. Дуже важливо спочатку скласти, добре продуманий бізнес план, вивчивши детально майбутніх конкурентів. Потрібно правильно вибрати приміщення, краще взяти в оренду  або купити в якомусь житловому будинку спального району.
Хорошого лікаря-стоматолога люди знаходять самі. Експерти ринку стоматологічних послуг вважають, що не так важливо місце розташування кабінету, як то — які фахівці там будуть працювати. До стоматолога ходять по рекомендаціях родичів і друзів, тих людей — які були задоволені роботою лікаря.
Приміщення в оренду найбільш економний варіант, ніж покупка, але другий варіант надійніший. 
У цьому бізнесі ліцензується приміщення і його обладнання. Так, що до купівлі обладнання для стоматологічного кабінету потрібно підійти дуже відповідально. Якщо Ви збираєтеся грунтовно і надовго зайнятися цим бізнесом, то потрібнобагатофункціональне стоматологічне крісло, що дозволяє надавати найсучасніші послуги.
     Комплект обладнання обійдеться підприємцю приблизно в 10 000$. На всі — мають бути сертифікати відповідності. Вони потрібні при отриманні ліцензії. Чиновники СЕС запитають у вас план приміщення з БТІ, де площа приміщення повинна відповідати нормативам. У стоматологічному кабінеті повинна бути вода, каналізація, електрика.
      Ліцензія видається на зайняття певним видом медичної діяльності. Кожен рік відкривається багато стоматологічних клінік, кабінетів, що свідчить про прибутковість цього бізнесу. Але не у всіх стоматологічних підприємствах рівень обслуговування високий. Важливо в цьому бізнесі є особисті зв’язки, так як від цього буде залежати завантаженість кабінету.

Стоматологічні послуги
Репутація лікаря і його зв’язки мають велике значення в стоматологічному бізнесі. Головна особа в стоматкабінеті — це хороший, лікарь. Від його знань, умінь і навичок залежить прибутковість бізнесу. Окупність кабінету з одним кріслом в орендованому приміщенні при середній завантаженості, за оцінками фахівців, складе 1-1.5рік.

Комментариев нет:

Отправить комментарий